Kiss reunion var första gången jag såg en liveshow med Kiss. Under deras storhetstid på 70-talet var jag inte ens född. På 80-talet var jag för ung, men intresset för dem har funnits där så länge jag kan minnas och det har med tiden resulterat i en egen utgivning av en biografi om bandet.
Mitt tidiga intresse för musik inkluderade även band som Poison, Twisted Sister, Mötley Crue, Manowar och Iron Maiden.
Utöver musiken är jag även intresserad av konst. Hieronymus Bosch, HR Giger, Keith Haring och Andy Warhol hör till favoritkonstnärerna. Därför studerade jag estetisk gymnasielinje med inriktning på konst och form. Det var där och då som arbetet med "Kissed" inleddes. Dess ursprungliga intention var som specialarbete inför tredje året på gymnasiet. Intresset av Kiss, liksom för att skriva innebar att jag offrade en stor del av min fritid för projektet. Arbetet blev en ambitiös historia som fick kortas ner för inlämnandet. Det hela resulterade i MVG, vilket närde drömmen om att publicera. Med denna förhoppning fortsatte jag arbetet av sammanställningen som byggdes på, ändrades och uppdaterades för att även ligga vilande och återupptas.
Inbitna Kiss-fans anser att det inte finns många liveakter som överträffar den gigantiska Kiss-showen. Utöver dem presenterar Dream Theatre, Danko Jones, Hanoi Rocks och barndomsidolerna Twisted Sister bland de bästa liveshower jag besökt. Mötley Crüe, Pretty Boy Floyd, Joy Division och Hanoi Rocks är några av de främsta banden som jag lyssnar på. Mitt intresse för Kiss har dock varit en stor drivkraft. 1999 / 2000 begav jag mig till USA ihop med min dåvarande pojkvän för att resa runt på konserter och sevärdheter. Detta inkluderade flertalet turistattraktioner men självklart också personliga intressen med Kiss i centrum.

Jag i Central Park N.Y.C. 2003

New York var den första anhalten där vi fick ett varmt mottagande av Gordon G.G. Gebert, författare till "Kiss & Tell" och "Kiss & Tell More". Vi hade och har fortfarande hållt kontakten sedan vi möttes på en Kisskonvent 1998. Gordon har tidigare varit nära vän med Ace Frehley, vilket slutat med förtal och ovänskap. Därpå beslöt Gordon att skriva sin version om det hela vilket resulterat i de bägge ovannämnda böckerna. Han har gett både inspiration, stöd och uppmuntran under mina efterforskningar och visade även en god gästfrihet under vårt besök. Vi fick bland annat ta del av hans personliga filminspelningar och besökte studios, adresser samt övriga attraktioner.
Kiss Millenniumshow i Vancouver, BC var en självklar besöksmagnet, liksom NAMM-konventet i LA, Kalifornien, där vi träffade Gene Simmons, Eric Singer, Bruce och Bob Kulick - mer om detta finns att läsa i boken.
Sedan jag återvänt hem sammanställde jag slutet av boken. Trots en tidsperiod på fyra år var det både arbetsamt och hektiskt inför utgivningen innan jag till sist kunde presentera resultatet i form av "Kissed".
Boken är tillägnad min dåvarande pojkvän som inte bara varit till stor hjälp utan även designat omslag och layout. Vi är inte längre tillsammans men har bra kontakt och umgås fortfarande. Han har numera glambandet Glitzy Glow ihop med sin flickvän. Min sambo är gitarrist och vi har själva ett musikprojekt vid namn Jadead. Vi delar intresset för både musik och Kiss. Han besitter inte bara sin stora skivsamling utan även de första Kissdockorna från 70-talet.
Hösten 2003 återvände jag till USA där jag semestrade med en bekant från New York som jag lärt känna genom Gordon G.G. Gebert. Nu var besöket mer inriktat på typiska turistattraktioner fast gärna de inom genren av rock´n´roll. New York, Las Vegas och Los Angeles besöktes och det var verkligen en upplevelse. Jag hade möjligheten att träffa både Eddie Ojeda från "Twisted Sister", Bobcat Goldthwait från Polisskolanfilmerna och Bruce Kulick från Kiss, precis innan skottdramat utanför Rainbow i L.A.

Jag och Eddie i Twisted Sister

Jag medverkar även i Gordons bok "Rock´n´roll War Stories", ett potpurri av olika berättelser om och med olika kändisar.

I november 2004 föddes min och Mikes dotter:
Anastasia Liza Lilith.